fbpx

DigitalSignage

DigitalSignage або, якщо простою мовою, система керування контентом на купі дисплеїв. Це інструмент, який дозволяє керувати вмістом, що відображається на декількох дисплеях одночасно. Це можуть бути дисплеї в офісі, торговому центрі, аеропорту або на стадіоні, де більше одного екрану використовується для відображення інформації. Ця система дозволяє відтворювати відео зображення, аудіо,…

DigitalSignage або, якщо простою мовою, система керування контентом на купі дисплеїв. Це інструмент, який дозволяє керувати вмістом, що відображається на декількох дисплеях одночасно. Це можуть бути дисплеї в офісі, торговому центрі, аеропорту або на стадіоні, де більше одного екрану використовується для відображення інформації.
Ця система дозволяє відтворювати відео зображення, аудіо, текстові повідомлення та інші типи мультимедійного вмісту на декількох дисплеях одночасно. Вона забезпечує зручний спосіб керування і дозволяє досягти максимальної ефективності в рекламних та інформаційних кампаніях.
Для роботи з системою управління контентом на купі дисплеїв, зазвичай використовують спеціальне програмне забезпечення. Наша компанія вже декілька років впроваджує подібні системи. Маємо досвід зі такими програмними продуктами як Scala, LG SuperSign CMS, Samsung MagicINFO і інші. Останнім часом постійно впроваджуємо систему DWall. DWall це потужний бізнес-інструмент, який дозволяє вам спілкуватися з існуючими та потенційними клієнтами. Доставляючи динамічний, цілеспрямований та своєчасний контент прямо на ваші дисплеї. Будь це розваги, ресторани, освіта, роздрібна торгівля.
За допомогою цієі системи ви можете дистанційно керувати відображенням на декількох дисплеях, додавати, видаляти та редагувати вміст, планувати розклад на конкретних дисплеях та змінювати налаштування відображення в залежності від потреб користувача.
Якщо вам імпонує така система, і ви хочете з нею познайомити поближче, пишіть. І ми з радістю вам допоможемо.
😉